Hoog specialistische jeugdhulp in Amsterdam e.o.

Boomerang Zorg biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen in de vorm van begeleiding, opvoedondersteuning, diagnostiek, behandeling en (crisis) verblijf. Boomerang Zorg is gespecialiseerd in het werken met complexe multi-problematiek en/of een licht verstandelijke beperking.

Kernpartner van diverse gemeenten

Boomerang Zorg is kernpartner van de Gemeente Amsterdam, DUO gemeenten, Gemeente Zaanstreek-Waterland, Gemeente Haarlemmermeer en de WLZ voor de aanbesteding Hoog Specialistisch Jeugdhulp. We hebben hiervoor de handen ineen geslagen met Multi Plus Zorg. Samen vormen wij de Stichting Verenigd Jeugdhulp, en zetten wij ons in voor het leveren van op maat gemaakte jeugdhulp aan tientallen jongeren in deze gemeenten

Deze succesvolle samenwerking en gezamenlijke inzet hebben ons niet alleen officiële erkenning opgeleverd van de gemeente, maar ook een bewijs van onze toewijding aan het leveren van uitstekende zorg. Als betrouwbare en essentiële bijdrager aan de lokale zorgsector, zijn wij volledig toegewijd aan het welzijn en de ontwikkeling van jongeren in Amsterdam e.o.

Positieve energie is van belang om tot een optimale groei te komen. Wij bieden ruimte voor talentontwikkeling en stimuleren onze cliënten om op zoek te gaan naar uitdagingen.

Onze behandelingen

Wij bieden altijd behandelingen op maat voor jongeren. Ons team is gespecialiseerd in:

Verblijf

Afhankelijk van de situatie bieden we begeleid wonen aan. Denk aan wonen in groepsverband met 24/7 ondersteuning, tot kleinschalige, semi-zelfstandige woningen.

Begeleiding

We helpen cliënten met ambulante begeleiding bij het navigeren door hun dagelijkse leven, het aanleren van essentiële vaardigheden en het aanpakken van problemen.

Behandeling

Onze ambulante behandelingen zijn gericht op het aanpakken van specifieke gedrags- en emotionele problemen. Deze behandelingen zijn flexibel en worden op maat gemaakt.

Diagnostiek

We gebruiken diverse diagnostische tools om gedragsproblemen op te lossen. Met op maat gemaakte behandelplannen voor de jongeren gaan we aan de slag.

Dagbesteding

Met onze eigen dagbesteding bieden wij onze jongeren zinvolle, gestructureerde en een ondersteunende omgeving. Van koken, ondernemerschap tot recreatieve activiteiten.

Voordelen

Waarom Boomerang Zorg?

Zorg op maat

Iedere cliënt is uniek en heeft daarom een eigen, specifieke begeleiding nodig.

Verblijf

Per cliënt verschilt de behoefte aan type verblijfsvorm en begeleiding.

Intensieve begeleiding en behandeling

Met een mentor gaan onze jongeren gericht werken, met als einddoel volledige zelfredzaamheid.

24/7 Bereikbaar

Wij staan dag en nacht klaar in geval van nood.

Kennismaken met ons?

Ben je geïnteresseerd in wat Boomerang Zorg voor jou kan betekenen? Ben je zorgprofessional en benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een van onze locaties. Hierin nemen we de tijd om kennis te maken, je vragen te beantwoorden en laten we je onze unieke benadering van jeugdhulp zien. Neem via onderstaande button contact met ons op!

Laatste nieuws