Aanbod

Bij Boomerang Zorg, begrijpen we dat elke cliënt uniek is en we bieden daarom een breed scala aan behandelingen om tegemoet te komen aan individuele behoeften. We begrijpen dat elke persoon zijn eigen uitdagingen, mogelijkheden, wensen en doelen heeft. Daarom nemen we bij onze aanpak geen ‘one-size-fits-all’-benadering.

In plaats daarvan bieden we een breed scala aan behandelingen, waarbij we zorgvuldig aandacht besteden aan de specifieke behoeften en omstandigheden van elke cliënt. Dit stelt ons in staat om gepersonaliseerde zorgpaden te creëren die echt resulteren in positieve veranderingen en groei.

Met een team aan professionals hebben wij het volgende aanbod:

Verblijf

Afhankelijk van de specifieke behoeften en omstandigheden van de cliënt bieden we verschillende vormen van begeleid wonen aan. Dit kan variëren van wonen in groepsverband met 24/7 ondersteuning, tot kleinschalige, semi-zelfstandige woningen.

Ambulante begeleiding

Voor diegenen die zelfstandig wonen, bieden we ambulante begeleiding aan. We helpen cliënten bij het navigeren door hun dagelijkse leven, het aanleren van essentiële vaardigheden en het aanpakken van eventuele problemen of obstakels.

Ambulante behandeling

Naast begeleiding bieden we ook ambulante behandelingen aan, gericht op het aanpakken van specifieke gedrags- en emotionele problemen. Deze behandelingen zijn flexibel en worden op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van elke jongere te voldoen.

Diagnostiek

We gebruiken diverse uitgebreide diagnostische tools om de onderliggende oorzaken van gedragsproblemen te begrijpen. Dit stelt ons in staat om effectieve, op maat gemaakte behandelplannen te maken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke jongere.

Dagbesteding

Onze dagbestedingsprogramma’s zijn ontworpen om onze cliënten een zinvolle, gestructureerde en ondersteunende omgeving te bieden. Deze programma’s variëren van onderwijs, koken, ondernemerschap tot recreatieve activiteiten.