Dagbesteding

Dagbesteding bij Boomerang Zorg in Amsterdam is een essentieel onderdeel van onze totaalaanpak in de jeugdzorg. Het doel is om jongeren een veilige, stimulerende omgeving te bieden waarin ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen, terwijl ze werken aan hun persoonlijke doelen en welzijn. Onze dagbesteding is enkel open voor onze cliënten.

Bij Boomerang Zorg, bestaat dagbesteding uit een scala aan activiteiten die speciaal zijn ontworpen om jongeren te helpen groeien en leren. Deze kunnen variëren van onderwijsprogramma’s en werkervaring in de horeca tot recreatieve activiteiten zoals sport, muziek of kunst. Al deze activiteiten hebben als doel om jongeren te stimuleren, te motiveren en hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden te vergroten.

Sociale functie van dagbesteding

Dagbesteding bij Boomerang Zorg gaat echter verder dan alleen activiteiten; het is een plek waar jongeren zich geaccepteerd en begrepen voelen. De ervaren professionals bij Boomerang Zorg bieden een ondersteunende omgeving waarin jongeren zich op hun gemak voelen om hun gevoelens te delen, problemen aan te pakken en positieve relaties op te bouwen. Dagbesteding geeft regelmaat in het leven van onze jongeren.

Door een combinatie van gestructureerde activiteiten en emotionele ondersteuning, bevordert de dagbesteding bij Boomerang Zorg de algehele ontwikkeling en het welzijn van de jongeren. Zo zijn ze beter uitgerust om de uitdagingen van het leven aan te gaan als ze straks weer op zichzelf staan.

Boomerang Zorg

Mail: info@boomerangzorg.nl
Algemeen nummer: 020 358 67 39
(Voor noodgevallen kies optie 1)

Vestiging Tijnmuiden 34
020 760 38 68

Vestiging Tijnmuiden 36
020 760 38 68

Vestiging Florijn 9
020 238 69 69