Gebruiksvoorwaarden

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van Boomerang Zorg (https://boomerangzorg.nl/).
Het feit dat u gebruik maakt van de website van Boomerang Zorg betekent dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden voor de website van Boomerang Zorg.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Boomerang Zorg berusten bij Boomerang Zorg. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Boomerang Zorg is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.
Schriftelijke aanvragen stuurt u aan Boomerang Zorg, info@boomerangzorg.nl.

Privacyverklaring

Klik voor het Privacy reglment.

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Boomerang Zorg geeft Boomerang Zorg geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Boomerang Zorg.
Boomerang Zorg kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Boomerang Zorg, de onmogelijkheid de website van Boomerang Zorg te gebruiken, uit de levering van diensten door Boomerang Zorg of het gebrek aan levering van diensten door Boomerang Zorg.

Wijzigingen

De inhoud van de website van Boomerang Zorg wordt regelmatig bijgewerkt. Boomerang Zorg behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Boomerang Zorg te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op 26 april 2023.