Positieve energie is van belang om tot een optimale groei te komen. Wij bieden ruimte voor talentontwikkeling en stimuleren onze cliënten om op zoek te gaan naar uitdagingen.

img_0530

Sportzaal op locatie

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Bewegen en fitheid horen bij Boomerang Zorg in het totaalplaatje van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Daarom kan er op de verschillende locaties naar hartenlust gesport worden. We hebben eigen sportzalen waar groepslessen worden gegevenen je de mogelijkheid hebt om onder toezicht krachttraining te doen.

Samen koken

Bij Boomerang Zorg kook je zoveel mogelijk samen met je medebewoners. Koken is niet alleen een noodzakelijke dagelijkse taak, maar ook een verrassend doeltreffende manier om goed te leren plannen, samenwerken, luisteren, en creatieve oplossingen te bedenken. Het is daarbij een prettig rustmoment op de dag en een setting waarbinnen je elkaar op een ongedwongen manier kunt spreken. Je zult ook niet de eerste zijn die ineens een verborgen kooktalent blijkt te hebben.

img_0557
img_0558

Ruimte voor passie

 

Je krijgt bij Boomerang Zorg genoeg vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Heb jij een hobby of passie waarmee je meer zou willen doen of waarvan je je werk zou willen maken? Wil je timmerman worden, kapper, webdesigner? Houd je van schilderen, rappen, schrijven, gitaar spelen? Ga je gang! Wij bieden je graag de mogelijkheid om te doen wat je écht leuk vindt.

Sociale contacten

Het is een erg goed leerproces om samen te wonen en leven; om rekening te houden met elkaar en taken te verdelen. Maar het is vaak ook nog eens heel prettig om anderen om je heen te hebben, om mee te praten, overleggen, grappen te maken, of gewoon een potje te gamen of tafeltennissen. Dit past helemaal in de holistische visie van Boomerang Zorg: de mens kan zich pas echt optimaal ontwikkelen door connecties aan te gaan. En fun en games horen daarbij.  

 

img_0528