Wijkteams

Wil je graag te weten komen of je in aanmerking komt voor een begeleidingstraject bij Boomerang Zorg? De eerste stap die je moet zetten, is contact opnemen met het ouder-en-kindteam in je wijk. Deze teams, opgezet om gezinnen en jongeren te ondersteunen, zijn verantwoordelijk voor het aanvragen van officiële indicaties.

De professionals in deze teams kunnen je helpen bij het beoordelen van je situatie en het bepalen of je voor onze zorg in aanmerking komt. Ze kunnen je ook begeleiden bij het navigeren door het aanmeldingsproces en het beantwoorden van eventuele vragen die je hebt over wat een begeleidingstraject bij Boomerang Zorg inhoudt.

Het is belangrijk dat je weet dat je er niet alleen voor staat. Onze samenwerking met de ouder-en-kindteams zorgt ervoor dat je toegang hebt tot een netwerk van zorgprofessionals die zich inzetten voor jouw welzijn en succes.

Boomerang Zorg

Mail: info@boomerangzorg.nl
Algemeen nummer: 020 358 67 39
(Voor noodgevallen kies optie 1)

Vestiging Tijnmuiden 34
020 760 38 68

Vestiging Tijnmuiden 36
020 760 38 68

Vestiging Florijn 9
020 238 69 69

Wijkteams in de regio

Hieronder vind je een overzicht van ouder-en-kindteams in diverse wijken. Kijk welk team het dichtst bij jouw locatie is en neem contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

Sociaal Loket
0297 – 387 575
sociaalloket@aalsmeer.nl

Amstelveenloket
020 – 540 49 11
amstelveenloket@amstelveen.nl

Heb je moeite om rond te komen? Wil je graag andere mensen ontmoeten? Heb je problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Buurtteam Amsterdam is er voor jou. Een plek in de buurt waar je naartoe kunt met al je vragen.

Wat is een buurtteam?

Buurtteam Amsterdam is er voor iedereen die (tijdelijk) extra steun kan gebruiken. Er zitten verschillende hulpverleners bij elkaar. Zij hebben veel kennis en ervaring. Samen met u zoeken zij naar een oplossing die bij u past. De hulp is gratis.

Je kunt bij Buurtteam Amsterdam terecht met vragen over: Zorg, Geld, Wonen, Werk, Meedoen, Gezondheid,Veiligheid

Centrum voor Jeugd en Gezin
020 – 487 71 24
middelpunt@landsmeer.nl

Zorgadviespunt Ouder-Amstel
020 – 472 21 59
zorgadviespunt@ouder-amstel.nl